Welkom

De mobiele pagina Paragnost-belgie.nl is aan het laden...
paragnosten België

Paragnost-belgie.nl

laatste getuigenissen over paragnosten

Getuigenis over Louisa

Louisa. Wauw wat heb ik van de week toch een prachtig consult gehad. Alles wat je zei dat klopte ook. Een aantal jaar geleden had je ook een voorspelling voor mij gedaan en dat was ook uitgekomen. Bedankt voor je inzichten en dat ik weer met de beide benen op de grond sta. Dankje Resma.

Resma Bezoek pagina Louisa

Getuigenis over Karlien

Karlien. Je bent de beste. Voor mij een dikke 10. Ik zou een ieder jou aanbevelen, Je bent echt uniek. Bedankt weer voor alle wijsheid en inzichten je bent een engel. Liefs Nada.

Nada Bezoek pagina Karlien

Getuigenis over Karlien

Beste Karlien.
In één woord top ik stond met mijn mond open amai pure gave heb jij zaalig duizenden maal dankjewel
Groetjes Lianne.

Lianne Bezoek pagina Karlien

Getuigenis over Tineke

Wat een positief mens, ben jij Tineke altijd fijn om met jou te praten heel erg bedankt daarvoor, ook bedankt voor je goede voorspellingen, tot later, ik bel snel terug Cassie.

Cassie Bezoek pagina Tineke

Getuigenis over Lobke

Lobke is heel open, warm en helpt je verder op weg. Haar readings zijn accuraat en zij wist mijn situatie heel goed te beschrijven en uit te leggen. Dank je Lobke, je hebt mij rust en moed gegeven om door te doen. xx Janet

Janet Bezoek pagina Lobke

Getuigenis over Anouk

Anouk, bedankt voor de voorspellingen die uitgekomen zijn. Je bent top. Je hebt mij veel vreugde bezorgd met je voorspellingen die dan met de kerst zijn uitgekomen. Nogmaals dankx Deb.

Deb Bezoek pagina Anouk

Getuigenis over Louisa

Lieve Louisa.
Fijn dat ik iemand heb die op al mijn vragen het juiste antwoord weet, dit helpt enorm om voor mij de juiste beslissingen te nemen.
Ik hoop dat dit nog lang blijft duren.
Groetjes Lizet.

Lizet Bezoek pagina Louisa

Getuigenis over Johan

Bedankt Johan. Dit gesprek heeft me zoveel goed gedaan. Een boost voor mijn zelfvertrouwen en eindelijk innerlijke rust. Ongelooflijk hoe je zo in detail kon zeggen wat er speelde.
Liefs Felice.

Felice Bezoek pagina Johan

Getuigenis over Johannes


Bedankt voor je duidelijke uitleg. Ik raad iedereen aan om een keer te bellen met Johannes. Hij is goed ben echt blij met hem. Een aanwinst, Zuiver, liefdevol, oprecht en een gaven van goud. Zo enorm goed en liefdevol hoe jij mij kon vertellen over mijn proces. Het klopte ook helemaal. Dank u wel. Warme groet, Ayla.

Ayla Bezoek pagina Johannes

Getuigenis over John

Beste John, je hebt gelijk ik heb de baan gekregen, zoals je zei. Mijn geld word ook meer dus jouw voorspellingen komen zeker uit.
Bel je snel weer. Nisra xx

Nisra Bezoek pagina John

Getuigenis over Wen

lieve Wen
Bedankt dat je altijd zo een geduld hebt.
Heel fijn dat ik jou heb mogen spreken. Dank je wel Mila xx

Mila Bezoek pagina Wen

Getuigenis over Johannes

Johannes is echt een toppertje. Voor iedere vraag van mij heb jij al een antwoord.
Bedankt, Irma.

Irma Bezoek pagina Johannes

Getuigenis over Marja

Lieve Marja.
Ik heb een fantastische reading van jouw gekregen. Ik bleef maar lachen en jij vroeg nog aan mij waarom ik lachte. Ik lachte omdat ik het verbluffend vond. Griezelig goed. Mijn dank is groot Nelly.

Nelly Bezoek pagina Marja

Getuigenis over Carola

Lieve Carola, amaaaiiii. Je zat er weer dik bovenop met jouw voorspellingen. Dingen die in detail uitgekomen zijn. Je bent gewoon geweldig en dik de moeite waard om te bellen. Hartelijk dank weer en tot heeel snel. Hopelijk krijg ik je dan ook weer te pakken. Liefsss Anja.

Anja Bezoek pagina Carola

Getuigenis over Anais

Zeer lieve dame is Anias, en wat ze zei was pure waarheid. Een aanrader. E.

Elin Bezoek pagina Anais

Getuigenis over Sofhia

Sofhia is een top medium. Ziet alles haarscherp en geeft vertrouwen. Zij doet dit werk met haar hart en dat is zo voelbaar. Bel haar en je zult het ervaren. Heb u al een paar keer gebeld, en telkens zeg je me dingen die werkelijk ook zo uitkomen. Heb alle vertrouwen in uw kaartlegging en uw voorspellingen. Ah en ook een super lieve dame. Dank je wel. Grtz Mariana.

Mariana Bezoek pagina Sofhia

Getuigenis over Louisa

Louisa ik bel je al jaren inmiddels en je weet me, ondanks mijn frustraties op het gebied van liefde, vaak weer gerust te stellen.
Het was inmiddels voor de zoveelste keer weken stil, maar je zei dat er snel weer contact zou moeten komen. Op het moment dat ik dacht dat er nooit meer contact zou komen en het echt wilde opgeven gebeurde het. Dus ik vertrouw er nu ook op. Thx

Amy Bezoek pagina Louisa

Getuigenis over John

John is zo fijn om mee te praten, een heel ervaren medium die het altijd juist weet te benoemen. Ik bel je snel weer, veel liefs Violet.

Violet Bezoek pagina John

Getuigenis over Sid

Lieve Sid. Ben een beetje overdonderd, mooi gesprek. Ik neem zeker nog eens terug contact met je op. Dank je wel voor de mooie woorden ik wens je heel veel succes toe. Ik zend je bij deze heel veel licht en liefde. Groetjes Mara.

Mara Bezoek pagina Sid

Getuigenis over Phaedra

Lieve Pheadra.
Heel knap hoe je alles doorkrijgt, ik bel je regelmatig en tot op de dag van vandaag, ben ik er nog steeds stil van. Van werk tot relatie vragen, altijd maar ook altijd komt het uit.
Pff, wat ben je toch bizar goed. Heel mooi 2024 gewenst va n Viktoria

Viktoria Bezoek pagina Phaedra

Getuigenis over Tea

Tea, ik had je een tijdje terug een vraag gesteld ivm de 2 jobs en je zei dat ik voor de 1ste er niet door zal zijn, dat het een addertje onder het gras is. Wel, inderdaad. De 1ste job niks en de 2de in behandeling. Echt top. Dank u. Kusjes Soof.

Soof Bezoek pagina Tea

Getuigenis over Cher

Lief, mooi bijzonder mens.
Wat kan ik nog meer zeggen.
Ja er is meer te vertellen over Cher.
Zo puur, oprecht, eerlijk, fijn om mee te praten een power woman.
Jij verdient meer dan 5 sterren.
Voor iedereen die op deze lijn belt, Cher is meer dan de moeite waard. Lieve groet Karin.

Karin Bezoek pagina Cher

Getuigenis over Gazali

Lieve Gazali.
Ik kan u niet genoeg bedanken. Je hebt zo een uitgebreid consult gedaan. Je begrijpt exact waar ik mee zit. Je raakt punten aan die niemand kan weten tot slot ben je bent eerlijk. ik ben zo dankbaar om u te mogen tegenkomen. Isa.

Isa Bezoek pagina Gazali

Getuigenis over Louisa

Dank je wel Louisa. Als geen ander wist je de situatie te beschrijven. Ik blijf positief en zal er werk insteken. Super bedankt voor alles.

Warme Groet Ali.

Ali Bezoek pagina Louisa

Getuigenis over Gunter

Gunter u bent een waardevolle een liefe een eerlijke mens. Ander woord kon ik niet vinden. Ik wens u alle geluk van de wereld. Vr groeten Sam.

Sam Bezoek pagina Gunter

Getuigenissen op mobiel.Paragnost-belgie.nl

Als u een getuigenis over een van onze paragnosten plaatst, dan zijn deze hier te lezen na goedkeuring door het webteam. Deze getuigenissen zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers en alle andere paragnosten.

Een getuigenis kan u plaatsen op de detailpagina of profielpagina van een paragnost. Kies eerst een paragnost en klik vervolgens op de profielfoto. Onderaan deze paragnostenpagina kan u dan uw getuigenis plaatsen.

paragnosten-team

Bel met onze paragnosten

paragnosten België
Naar Boven